Branza feta la cuptor cu miere si susan



La cat este de usor de facut, nici nu se poate spune ca este o reteta, este mai mult o idee.
O portie este suficienta pentru 2 persoane, as zice eu.
Se prepara in 5 minute si o aveti pe masa in 20 minute.
Si la ingrediente sta bine, aveti nevoie de foarte putine, si anume:
1 bucata branza feta subtire (cat mai putin sarata)
1 foaie subtire de placinta
50 gr unt topit
Pentru servit: miere si susan

Porniti cuptorul sa se incinte la 180 grade Celsius.
Pentru ca branza sa aibe cat mai putina apa cand se ruleaza in foaie de placinta, se pune cu ceva timp inainte in servetele de hartie (cca 5 minute).
Intr-o tigaie rumeniti usor semintele de susan (cca 2 minute), si dati-le deoparte.
Pe masa intindeti foaia subtire de placinta cu mare grija sa nu se rupa, si ungeti-o cu unt topit.
Puneti branza in in capatul foii la mijloc, peste ea aduceti marginile din stanga si din dreapta, ungeti cu unt si impaturiti branza in toata foia.
Ungeti deasupa cu unt si dati la cuptor pentru cca 15-20 minute, sau pana este rumenita.
Se serveste fierbinte cu miere multa si presarata cu seminte de susan.

Simplu si bun!

No Replies to "Branza feta la cuptor cu miere si susan"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.