Porumb in stil mexican

Va place porumbul fiert sau copt? Si mie!
Daca v-ati plictisit sa-l mancati doar simplu  presarat cu sare, asta este reteta ideala.
Aveti grija sa cumparati un porumb cu boabele moi si laptoase.


Ingrediente
2 porumbi
Un cub de unt
2 linguri maioneza
2 linguri smantana
100 gr telemea rasa
Boia iute sau chili


Pentru inceput fierbeti sau coaceti porumbul asa cum faceti de obicei.
Eu am ales sa-i fac fierti.
Dupa ce s-au fiert, se lasa sa se raceasca putin, atat cat sa se poata manca.
Ungeti porumbul cu unt.
Intr-un castron amestecati maioneza cu smantana si cu o pensula ungeti fiecare porumb.
Pe o farfurie radeti branza (puteti sa folositi parmesan, cascaval afumat sau orice branza mai tare), si dati porumbul prin ea.
Presarati deasupra boia sau fulgi de chili.
Puteti pune corinadru sau patrunjel tocat.

DSC_2737-3

 

DSC_2744-3

No Replies to "Porumb in stil mexican"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.