O gustare rapida si foarte delicioasa, in plus daca tineti post, puteti inlocui cascavalul cu tofu.
Si ciupercile pot fi inlocuite cu altele ca de exemplu: champignon, hribi…etc
Cine nu ar manca o asa delicatesa?
Ingrediente sunt pentru 2 persoane
2 felii mari de paine (sau o bagheta taiata in doua ca in cazul meu)
150 gr cascaval
100 gr ghebe
2 linguri ulei de masline
Sare si piper
Cascavalul se taie in felii subtiri si se aseaza pe feliile de paine.
Ciupercile spalate bine se zvanta de apa cu hartie absorbanta.
Daca aveti ciuperci mari, le taiati in feliute subtiri.
In tigaie punem cele 2 linguri de ulei si calim ciupercile 3-4 minute.
Le asezam peste cascaval, adaugam sare si piper dupa gust si le dam la cuptorul incins la 180 grade pana cand cascavalul incepe sa se topeasca.
No Replies to "Tartine cu cascaval si ghebe"