Caprese cu muschiulet de porc

Pentru 6 persoane avem nevoie de:
2 muschiuleti porc
4 rosii
1 bucata mozzarella
Busuioc verde
1 catel de usturoi
2 linguri ulei de masline
Sare
Piper
Boia

Muschiuletul de porc se taie in felii subtirele.

 Se prajeste in putin ulei de floarea soarelui.

 Se sareaza, pipereaza si se presara putina boia in timp ce se prajeste.

Dupa ce muschiuletul s-a rumenit usor, se scoate pe o farfurie.
Rosiile si mozzarella se taie in felii foarte subtiri (asta pentru ca la cuptor ele lasa multa apa). 
Se aranjeaza intr-un vas rezistent la temperaturi inalte, punandu-se cate o bucata din fiecare.

 Se adauga catelul de usturoi taiat felii subtiri, se toarna uleiul de masline si se da la cuptor la 180 grade pentru 30 minute.
Dupa ce mozarella este rumenita, se scoate vasul din cuptor si se decoreaza cu busuioc proaspat.

Simplu si bun!

No Replies to "Caprese cu muschiulet de porc"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.