Drob de miel

Ingrediente:

Organe de miel

Prapure de miel

Ficat de pui (250 gr)

3 legaturi ceapa verde

3 legaturi usturoi verde

3 legaturi marar

3 legaturi patrunjel

5 oua crude

3 oua fierte tari (decojite)

Sare, piper

Organele de miel se controleaza cu atentie sa nu aiba fire de par. Se spala bine sub jet de apa si impreuna cu ficatul de pui se fierb cca 30 minute in apa cu sare. Prapurele se pune intr-un castron cu apa calda sa nu se usuce si sa-l putem intinde cu usurinta peste drob. Dupa ce organele au fiert, se scurg de apa si se dau prin masina de tocat carne. Verdeturile se taie marunt si se calesc intr-o tigaie cu putin ulei cca 5 minute. Se amesteca cu organele tocate, adaugam ouale crude si potrivim de sarea si piper. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune jumatate din compozitia rezultata si se aranjeaza ouale fierte in ea.

Se acopera cu restul de compozitie ramasa…

…si se inveleste deasupra cu prapurele de miel.

Drobul se da la cuptor la 180 pentru cca 30 minute, sau pana se rumeneste.

Se lasa sa se raceasca complet, abia apoi se taie.

No Replies to "Drob de miel"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.