Ciolan de porc copt

DSC_5017

 

Ingrediente
1 ciolan maricel
cateva boabe de piper
2-3 foi de dafin

Intr-o oala cu presiune mai maricica, se pune la fiert ciolanul impreuna cu piperul si foile de dafin.

P1170965

Daca nu aveti oala cu presiune, fierbeti-l in oala obisnuita cu capac cca 1 ora si jumatate.
Dupa ce s-a fiert ciolanul, puneti-l intr-o tava cu putin ulei si o canuta din zeama in care a fiert.
Adaugati cateva boabe de piper in tava, iar pe ciolan puneti piper proaspat macinat.
Sare nu este nevoie sa puneti, sigur a fost sarat destul de catre producator.
Dati tava la cuptor la 180 grade pentru inca 1 ora, sau pana cand este rumenit frumos.
De aici ramane ca fiecare sa-l serveasca dupa plac…. cu cartofi prajiti, piurre de cartofi, orez, salata, muraturi, varza acra…
Noi l-am dat gata cu sos de hrean.

DSC_5031

No Replies to "Ciolan de porc copt"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.